Våld i äldres nära relationer

Föreläsningen ”Våldet går inte i pension” genomför jag i samarbete med Brottsofferjouren Sverige (BOJ) och utgår från boken med samma namn som jag skrivit på uppdrag av BOJ.
Målgrupp är både ideell som offentlig/privat verksamhet (t ex hälso- och sjukvård, socialtjänst, vård-och omsorgsverksamhet, vårdutbildningar, polisen, kriminalvården, försäkringskassan) men även alla som på något sätt arbetar med eller kommer i kontakt med äldre.
I föreläsningen beskriver jag bland annat i vilka skepnader våld i äldres nära relationer visar sig, statistik, faktorer som bidrar till våld, husdjursproblematiken, statistik, förövare och forskningsläget.

Jag, Eva Wassén Eriksson, har ett långt yrkesliv i offentlig verksamhet, bland annat som utredare, utvecklingsledare och chef. Mer om mig kan du läsa på www.linkedin.com/in/eva-wassén-eriksson .
Du är varmt välkommen att kontakta mig om du och din verksamhet är intresserad av att få ökad kunskap om våld i äldres nära relationer och/eller hjälp med att ta fram en rutin/handlingsplan. Referenser och prisuppgift lämnas efter förfrågan.

Kontaktuppgifter:
eva@editum.se eller 072 – 569 30 58.

EDITUM registrerades som företag 2013.
Godkänd för F-skatt och momsregistrerad.