Presentkort – ”Prova-på-släktforskning”

Presentkortet – Prova-på-släktforskning” kan vara lämplig vid avtackning, födelsedag eller varför inte som julklapp. Men självklart också som present till dig själv!

Jag har träffat många som vill börja släktforska men vet inte var och hur de ska börja. Fyra timmars ”Prova-på-släktforskning” kan vara en introduktion till att börja forska på egen hand eller gå en släktforskarkurs i ett studieförbund. Jag tar upp vad du bör tänka på och syftet med släktforskningen. Vidare ger jag  tips på databaser, litteratur, arkiv och nätsidor inom släkt- och hembygdsforskning. Vi kommer även att, där det är möjligt, forska på en eller två personer i tre/fyra led i din släkt. 
Presentkortet kan förstås ges till fler än en person, som två syskon, kusiner eller någon annan som vill få klarhet i släktleden bakåt.

Presentkortet innebär att jag under fyra timmar handleder i ”Prova-på-släktforskning”.
Pris: 1 750 SEK (inkl moms)/person. Om ”Prova-på-släktforskning” sker på annan plats än på mitt kontor i Åmål tillkommer reseersättning och eventuell övernattning.

De källor jag använder är alltid säkra källor som redovisas. Det går inte att garantera önskat forskningsresultat eftersom arkiv i vissa delar kan vara förstörda eller helt saknas.

Komplement till presentkort:
Komplement till ett presentkort kan vara mina böcker – ”Käre broder Edvard – i en emigrants fotspår, ”Agenter, propaganda & motståndsrörelse – faktorer som påverkade Amerikaemigrationen” och/eller Clotilde – i en ädel dams fotspår”.

Så här beställer du presentkort:
Presentkort beställer du enklast genom att kontakta mig via e-post – eva@editum.se eller på 072-569 30 58.  
Presentkortet är i A4-format och skickas i god tid till beställaren via e-post eller vanlig post.

OBS! Om du inte har tid men ändå vill veta om tre/fyra släktled bakåt kan jag istället forska på ditt uppdrag. Kontakta mig via-post eva@editum.se eller telefon 072-569 30 58.

Förskottsbetalning
För bådas skull gäller förskottsbetalning endera via swish = 1233 192 150 eller bg = 597-0892.
Ange namn, adress och e-postadress.  När beställning och betalning registrerats kommer vi överens om när och var vi ska träffas. 

EDITUM registrerades som företag 2013.
Godkänd för F-skatt och momsregistrerad.