Presentkort – “Prova-på-släktforskning”

Presentkort – Prova-på-släktforskning” vid avtackning, födelsedag eller julklapp. Kan vara lämpligt till någon som länge har tänkt att börja släktforska men inte kommit igång. Men självklart kan du också köpa ett presentkort som present till dig själv!

Jag har träffat många som vill börja släktforska men vet inte var och hur de ska börja. Fyra timmars “Prova-på-släktforskning” kan vara en introduktion till att börja forska på egen hand eller gå en släktforskarkurs i ett studieförbund. Jag tar upp vad du bör tänka på och syftet med släktforskningen. Vidare ger jag  tips på databaser, litteratur, arkiv och nätsidor inom släkt- och hembygdsforskning. Vi kommer även att forska på en eller två personer i tre led i din släkt där det är möjligt.

Presentkortet innebär att jag under fyra timmar handleder i “Prova-på-släktforskning”.
Pris: 1 750 SEK (inkl moms)
(Om “Prova-på-släktforskning” sker på annan plats än på mitt kontor i Åmål tillkommer reseersättning. Jag genomför inte forskning inom den 70-åriga sekretessgränsen. De källor jag använder är alltid säkra källor som redovisas. Det går inte att garantera önskat forskningsresultat eftersom arkiv i vissa delar kan vara förstörda eller helt saknas.)

Komplement till presentkort:
Komplement till ett presentkort kan vara mina böcker – “Käre broder Edvard – i en emigrants fotspår” och/eller “Agenter, propaganda & motståndsrörelse – faktorer som påverkade Amerikaemigrationen”.

Så här beställer du presentkort:
Presentkort beställer du i kontaktformuläret genom att ange namnet på den/de som ska få presentkortet samt kontaktuppgifter till dig som beställer. Om du hellre vill ringa går det lika bra (072- 569 30 58).
Presentkortet är i A4-format och skickas i god tid till beställaren via e-post eller vanlig post.

Förskottsbetalning
Swish = 1233 192 150
Bankgiro=  597-0892
Leverans sker när beställning och betalning registrerats. Ange namn, adress och e-postadress.

EDITUM registrerades som företag 2013.
Godkänd för F-skatt och momsregistrerad.