Aktuellt

Intervju i P4 Värmland
Idag intervjuades jag i P4 Värmland om min föreläsning i Arvika om våld i äldres nära relation. Här kan du lyssna på intervjun.
190222

Arvika 22 februari
Den 22 februari är det Internationella Brottsofferdagen och jag är inbjuden att föreläsa i Arvika . Rubriken är ”Våldet går inte i pension” och föreläsningen är utifrån boken jag har skrivit på uppdrag av Brottsofferjouren Sverige. 
Fler föreläsningar väntar runt om i Sverige på samma tema. Eftersom kunskapen om våld och äldre är begränsad är det en förmån att få vara med om att fler får upp ögonen för att våld och äldre faktiskt förekommer.
En spännande kombination är det att få föreläsa om släktforskning och våld i äldres nära relationer!

Föreläsningar 
Är så tacksam över alla som hör av sig och vill att jag ska komma och föreläsa. Både om släktforskning och våld i äldres nära relationer!
———————————————
Intervju på P4 Värmland om släktforskning
Släktforskning (och DNA) intresserar allt fler – även P4 Värmland! Här kan du lyssna på 1:09 som är en del av intervjun (181023). Hela samtalet handlar om uppsvinget av släktforskning och varför det är så intressant.
———————————————
Skribentuppdrag
Nu har jag överlämnat korrekturet på boken som jag skrivit på uppdrag av Brottsofferjouren Sverige. En bok som uttryckligen från många är både efterfrågad och angelägen. För min del har det varit ett utmanande skrivuppdrag med omfattande research. Jag är stolt och hedrad över att ha fått förtroendet att skriva just denna bok!
Jag har även tagit fram material för en studiecirkel och jag hoppas att många nappar på möjligheten att ta sig an dessa frågor med andra i en cirkel.

———————————————–
EDITUM registrerades som företag 2013.
Godkänd för F-skatt och momsregistrerad.