Aktuellt

Intervju på P4 Värmland om släktforskning
Släktforskning (och DNA) intresserar allt fler – även P4 Värmland! Här kan du lyssna på 1:09 som är en del av intervjun (181023). Hela samtalet handlar om uppsvinget av släktforskning och varför det är så intressant.
——————————————
Första föreläsningen om våld i äldres nära relationer
Ryktet sprider sig att jag på uppdrag har skrivit en bok om våld i äldres nära relationer! Är inbjuden att föreläsa en halvdag. Ska bli så spännande att se vilket mottagande min föreläsning får!
——————————————
Fler uppdrag som föreläsare
Är så tacksam över alla som hör av sig och vill att jag ska komma och föreläsa. Har fått ett stort antal bokade föreläsningar under våren och sommaren 2019!
———————————————
Tack alla släktforskare i Växjö
TACK
 alla ni runt 500 personer som kom på min föreläsning på Släktforskardagarna i Växjö (1-2 september)! Helt fantastiskt mottagande och vilket intresse!
Vill även rikta ett stort TACK till alla som
köpte mina böcker,
har bokat in mig som föreläsare och utbildare,
föreslog ett samarbete,
jag träffade för första gången och knöt ny kontakt med.
Jag hoppas att träffa flera av er framöver!
180902
——————————————-
Släktforskning på uppdrag
Det som jag själv började med och som är grunden till mitt företag, EDITUM, är släktforskning. Jag får fler förfrågningar på är just att släktforska på uppdrag. Det finns personer som gärna vill veta mer om sin släkt men inte har tid att börja forska själv. Ett sådant uppdrag överlämnade jag häromdagen till en person där släkten bakåt var helt okänd. Härligt att få  bidra till att räta ut många frågetecken.
———————————————–
Skribentuppdrag
Nu har jag överlämnat korrekturet på boken som jag skrivit på uppdrag av Brottsofferjouren Sverige. En bok som uttryckligen från många är både efterfrågad och angelägen. För min del har det varit ett utmanande skrivuppdrag med omfattande research. Jag är stolt och hedrad över att ha fått förtroendet att skriva just denna bok!
Jag har även tagit fram material för en studiecirkel och jag hoppas att många nappar på möjligheten att ta sig an dessa frågor med andra i en cirkel.

———————————————–
EDITUM registrerades som företag 2013.
Godkänd för F-skatt och momsregistrerad.